Pfixx Solar Montferland Run 2017

Sportevenement, Varia
De Pfixx Solar Montferland Run is een aantrekkelijke en sfeervolle hardloopwedstrijd van 15 kilometer, met start en finish in het pittoreske ’s-Heerenberg. De deelnemers lopen door het heuvelachtige en bosrijke landschap van Montferland en doen onderweg de dorpen Stokkum, Beek en Zeddam aan. Het parcours heeft uitdagende klimmetjes én wordt beschouwd als één van de mooiste wedstrijden van Nederland. Aan de start staan zowel recreatieve hardlopers als de absolute wereldtop.

Starttijden:
10.30 uur 7,5 km Kab Midi Run
12.00 uur 15 km Pfixx Solar Montferland Run
12.15 uur 1 km De Gelderlander Jeugdlopen

De inschrijving is geopend!
Vrijdag 1 september opent de inschrijving voor de 22e editie van de Pfixx Solar Montferland Run Inschrijven is mogelijk tot en met 15 november of tot het maximaal aantal deelnemers per afstand is bereikt. Inschrijven kan via www.montferlandrun.nl Voor zowel de 15 km Pfixx Solar Montferland Run en de 7,5 km Kab Midi Run was de afgelopen jaren onverminderd groot. Bij de voorinschrijving zaten voorgaande jaren beide afstanden vol.

Kijk voor meer informatie op de website: www.montferlandrun.nl

Wanneer?

Zondag 3 december 2017 vanaf 10:00