Nieuws uit Montferland

• TV Gelderland - Montferland

vrijdag 4 juli 2014

“Groeten uit Gelderland” op bezoek in Montferland

Het televisieprogramma “Groeten uit Gelderland ” van TV Gelderland was afgelopen week tweemaal op bezoek in Montferland. Nog niet gezien? Bekijk de uitzendingen online.

• Radwandertag - Montferland

vrijdag 4 juli 2014

Gouden Handen wederom startpunt 23e Niederrheinischer Radwandertag

Op zondag 6 juli aanstaande wordt de 23e Niederrheinischer Radwandertag georganiseerd in Duitsland. Het voormalige klooster Gouden Handen in ’s-Heerenberg is dit jaar weer één van de startpunten. Sinds dit voorjaar is op deze locatie ook VVV Montferland gevestigd. Vanaf 10.00 uur kunnen de startkaarten worden afgehaald.

• donderdag 19 juni 2014

Informatiezuil annexatie Elten in Gouden Handen

De Tweede Wereldoorlog is al bijna een generatie geleden. Een groot deel van Europa zuchtte onder de nazibezetting, en na afloop van de oorlog kwam de eis om compensatie. Nederland moest Duits grondgebied krijgen.

• Wielerfestival Montferland 2014

vrijdag 13 juni 2014

Wielerfestival Montferland groot succes

Geholpen door het mooie weer, was het Wielerfestival Montferland een groot succes, afgelopen weekeinde. Meer dan 1300 fietsers namen deel aan de verschillende onderdelen. Waarbij verschillende aansprekende namen aanwezig waren.

• donderdag 5 juni 2014

Digitale informatiezuil VVV Montferland geopend

Donderdagmorgen(5 juni) is de digitale informatiezuil van VVV Montferland door wethouder Tanja Loeff-Hageman in gebruik genomen.

VVV Nederland