B&B Beekse Brink

De Bed & Breakfast Beekse Brink te Loerbeek is gelegen in de provincie Gelderland in het prachtige Montferland. De B&B en het Montferland bieden volop mogelijkheden om te genieten van de rust in de bosrijke omgeving. Er is volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, paardrijden of om de mooie dorpjes in de omgeving te bezichtigen.

De Bed & Breakfast is gedeeltelijk nieuw gebouwd in 2018 en bestaat uit een ruime zit-slaapkamer van ongeveer 9 x 4 meter met en een moderne  seperate badkamer voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. De B&B wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, maar heeft ook een warmtepomp cq. airco voor snelle verwarming of juist verkoeling. Er is toegang tot de ruime tuin met veel privacy met een aparte zithoek met ontbijtzitje. Het ontbijt wordt 's morgens in een mand klaargezet op een vooraf afgesproken tijdstip tussen half acht en negen uur.

Overige voorzieningen:
  • Tweepersoons boxspring van 180x210 m
  • Schuur met oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • Gelegenheid om koffie en thee te zetten
  • De B&B heeft een eigen ingang
De kamer is geschikt voor twee personen. Eventueel kan er een kinderbedje bij gezet worden.

Omgeving
Het Bergherbos bevindt zich achter de B&B. Een wandeling van 10 minuten brengt je bij het bos, waar verschillende wandelroutes zijn uitgezet. Ook is er in het Bergherbos een uitdagende mountainbike route te vinden van wel 26 km lang.  Montferland is de fietsgemeente van Nederland. Het landschap is afwisselend; bos, heuvels, heide, gouden akkerranden en een uitstapje naar de Rijn net over de grens in Duitsland is zo gemaakt.

Restaurants
In Beek kun je terecht bij restaurant Naderiano, een pizzeria en cafetaria.  Loerbeek zelf heeft een cafetaria en eetcafé. In de naaste omgeving van Loerbeek in de plaatsen zoals Zeddam, ' s Heerenberg en Didam zijn meer restaurants te vinden..

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal personen 2
Toelichting capaciteit Maximaal aantal bezoekers is 2 eventueel kan er een kinderbedje bij gezet worden.
Prijs
Prijs is incl. ontbijt Ja
Prijs vanaf 70
toelichting prijs € 70 per nacht incl. ontbijt en toeristenbelasting
Verwarming
Airconditioning Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuin Ja
Keuken en koken
Koffie/Theevoorzieningen Ja
Voor kinderen
Kinderbed Ja
Ligging
In/bij bos Ja
In/bij heuvels Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Landelijk gelegen Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja