B&B Elten / Feriƫnwohnung

Overnachten in de B&B Elten / Feriënwohnung van kunstenares Hilde Evers, is altijd een beleving. Rustig gelegen en toch dichtbij het centrum met de vele restaurantjes. Uw fiets of motor kan afgesloten geparkeerd worden, en uw hond mag in overleg mee. U kunt desgewenst uw eigen maaltijd klaarmaken in de gastenkeuken. Wees welkom en laat u verrassen!

Wij hebben in onze Bed and Breakfast drie slaapkamers. Twee 2-persoons-, en één 3-persoonskamer, met losse bedden. U kunt kiezen voor een door ons klaargemaakt uitgebreid Duits ontbijt ,of u verzorgt uw eigen maaltijd in de gastenkeuken. Onze B&B is ook als Feriënwohnung te huur. Dan heeft u alle kamers, voor in totaal 7 personen tot uw beschikking. De auto kan voor de deur geparkeerd worden, en de fiets, motor of oldtimer op ons eigen terrein. Tevens is er een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en gratis internet beschikbaar.

In het gezellige dorpje Elten en haar omgeving, is voor iedereen wat te doen. En omdat onze B&B centraal gelegen is, zijn op loopafstand volop eetgelegenheden!

Voor prijzen en meer informatie kunt u terecht op www.HildeEvers.com

Alle dagen geopend. Tijdens Kerst en oud en nieuw gelden er andere tarieven.

Inchecken: Tussen 16.00 en 19.00 uur
Uitchecken: Tot 10.00 uur