B&B Hoeve Zeddam

Bed & Breakfast Hoeve Zeddam is door haar unieke ligging een mooie uitvalsbasis voor wandelaars, mountainbikes en ruiters.
Het Pieterpad ligt op 10 wandelminuten afstand.

Maar ook lekker alleen tot rust komen, genieten van de gezellige kamers, de rustige sfeer, het fluiten van de vogels en relaxen in de bijzondere gezamenlijke woonkamer.

Graag verwelkomen wij je in onze bed en breakfast. 

De bed en breakfast is gebouwd in een voormalige veestal grenzend aan de boerderij. Deze stal is luxe verbouwd en biedt nu plaats aan tweepersoons logeerkamers. Vanuit je eigen kamer met badkamer stap je zo op het terras dat uitzicht heeft op de bossen en de graanvelden van Montferland. Ook vanuit je kamer heb je dit mooie uitzicht.

Er is een bijzondere gemeenschappelijke woonkamer gecreëerd waar je zelf je kopje koffie of thee kunt zetten en plaats kunt nemen in één van de zitjes. Hier kun je een boek kiezen uit de boekenkast of een folder uitzoeken met allerlei toeristische informatie van hoogtepunten uit de omgeving. Ook deze woonkamer grenst aan het uitgebreide terras met uitzicht op het natuurgebied Montferland.
Het ontbijt wordt ook in deze ruimte geserveerd.

De bed en breakfast ligt aan de rand van het toeristische plaatsje Zeddam. Hier vind je winkeltjes en veel restaurants van exclusief tot een leuk pannenkoekrestaurant.
Op loopafstand ligt een tennisbaan in een mooi natuurgebied. Leuk om een balletje te slaan.

Overnachten
Je verblijft in een goed uitgeruste en gezellige tweepersoonskamer met eigen toegangsdeur. Iedere kamer is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel, kastruimte, buitenterras, gratis draadloos internet en tv.

Verder beschik je over een ruimte om sportschoenen en kleding uit te hangen en te laten drogen buiten uw eigen kamer.

Via een gang loop je naar de centrale woonkamer met diverse zitjes en uitzicht over de graanvelden en de bossen van Montferland.

Hier heb je de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te zetten, geserveerd met een lekkernij en uit te rusten bij het haardvuur.
Ook staan hier boekenkasten met veel boeken en keuze uit allerlei genres.

Alle gasten kunnen gratis parkeren op ons terrein.

Er is een afsluitbare fietsenstalling met mogelijkheid tot opladen van de elektrische fiets.
Het gastenverblijf is gevestigd in het achterhuis van het pand aan de Ettemastraat no. 21 en ligt met de entree aan de Schapenweg, de zandweg die aansluit op het MBT-circuit Zeddam, het Pieterpad en NordicWalking-routes alsmede de nieuw uitgezette Montferlandse Toppen Wandelroute.