Bed and Breakfast Relax and More

Puur genieten en relaxen in Kasteelstad ’s-Heerenberg. Ben u ook zo toe aan helemaal niks? Kom gezellig bij ons en wij zorgen dat u zich helemaal kunt opladen. U kunt heerlijk wandelen, fietsen in deze prachtige en bosrijke omgeving.

In een moderne nieuwe villa hebben we een ruime b&b gerealiseerd genaamd Relax and More.

 

Relax staat voor de sfeer van de omgeving en de luxe van uw suite. De suite bestaat uit een sfeervol ingericht zitgedeelte met een zitbank, een bureau met twee stoelen, een flat tv. U slaapt om Hästens box-spring bedden( elektrisch verstelbaar) en wordt u ontspannen gewekt door een wake-up light wekker. U eigen badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche, sunshower en eigen toilet. Zachte badjassen en badhanddoeken hangen voor u klaar voor gebruik. Net zoals een haarföhn. De gelijkvloerse suite is op de begane grond en is verwarmd d.m.v. vloerverwarming en heeft een eigen terras en eigen entree. Uw auto parkeert u gratis op ons eigen terrein en we hebben een laad-punt voor hybride auto’s. Als extra service kunnen uw fietsen kunnen bij ons in de garage gestald worden en waar u ze tevens op kunt laden.

 

Op uw suite kunt u overal gratis gebruik maken van WIFI. Het (h)eerlijke ontbijt bestaat uit zoveel mogelijk streekproducten. More staat voor extra’s zoals gebruik van whirlpool en sauna. Een ontspannen massage kunt u erbij boeken. Aangezien wij ons betrokken voelen tot onze leefomgeving in dit mooie natuurgebied hebben wij kunnen kiezen voor een energie-neutraal huis. Dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk natuurlijke energie omzetten in stroom. We zijn voorzien van zonnepanelen, zonnecollectoren en een warmtepomp.

Praktische informatie

Classificatie
Classificatie in tulpen 5
Prijs
Prijs is incl. ontbijt Ja
toelichting prijs Vanaf € 119,00 per nacht voor twee personen inclusief toeristenbelasting, een uitgebreid luxe ontbijt en gebruik van jacuzzi en sauna.
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Kamers op begane grond Ja
Accommodatie gelijkvloers Ja
Vervoer
Parkeren bij accommodatie Ja
Fietsenstalling Afsluitbaar
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Televisie in accommodatie Ja
Sanitair
Haardroger Ja
Sauna Ja
Whirlpool/Jacuzzi/Bubbelbad Ja
Privé badkamer Ja
Recreatie
Sauna Alleen voor gasten
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 0.5
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

* Het gehele jaar geopend