BROODS - Broodjesbar & Drive-Thru

BROODS is 7 dagen per week vanaf 7 uur geopend!

BROODS is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Liemers, aan de rand van het Bergherbos. Waar we ambachtelijke, verse broodjes, salades, drank en gebak verkopen van de beste ingrediënten. Waar we de hele dag door ons eigen brood bakken en je welkom bent voor ontbijt, lunch of een snack. Wat BROODS daadwerkelijk uniek maakt is de eerste drive-thru voor broodjes in Nederland. BROODS is precies die plek waar je naar op zoek bent.

BROODS staat voor vers, ambachtelijk, verzorgd en ongedwongen. Dat proef je aan al onze producten, merk je aan de bediening en ervaar je in het prachtige pand! Van het brood dat je ruikt bij binnenkomst in onze broodjesbar, tot onze diverse soorten koffie.

Onze broodjesbar & drive-thru is gehuisvest in een prachtig, nieuw en modern gebouw geopend in 2016, gelegen aan een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Onder een dak die doet denken aan een vogel in de vlucht vind je een pand, dat simpel is ingericht met oog voor de natuur. Wij moedigen onze gasten aan om te genieten van de omgeving en dat is goed mogelijk door de hoge ramen aan drie kanten van het gebouw. Centraal bij binnenkomst vind je bovendien de bar waar we elke dag vers, ambachtelijk brood bakken. Dat is een belangrijk onderdeel van BROODS.


Bron: BROODS

Praktische informatie

Voor kinderen
Kinderspeelhoek Ja
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Type eetgelegenheid bistro,brasserie,broodjeszaak,drive-in restaurant,lunchroom
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja

Dag Van Tot
Zondag 07:00 18:00
Maandag 07:00 18:00
Dinsdag 07:00 18:00
Woensdag 07:00 18:00
Donderdag 07:00 18:00
Vrijdag 07:00 18:00
Zaterdag 07:00 18:00