Cafetaria Resto De Horizon

In het centrum van Zeddam, het hart van het mooie Montferland vind je Cafetaria Resto De Horizon. Wij zijn een cafetaria annex restaurant, bestaan inmiddels al 10 jaar en werken met een jong en enthousiast team. Wij hebben een counter waar men friet, een groot assortiment aan snacks, ijs, frisdrank of een broodje kan afhalen, maar ook is er bij ons de mogelijkheid om in ons sfeervolle restaurant te komen eten. Wij serveren aan tafel en hebben een uitgebreide menukaart voor de lunch, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

Kids Place
Kinderen hoeven zich bij Cafetaria-Resto ‘De Horizon’ nooit meer te vervelen. De eerste verdieping is geheel omgetoverd tot een kinderspeelparadijs. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan en vrijuit spelen tot het eten klaar is of als hun ouders nog aan de koffie zitten. De toegang is gratis en het is kindvriendelijk ingericht.
Er is een tafelvoetbalspel, een Air Hockeytafel, een poppenhuis en er staan diverse spelcomputers. Natuurlijk is er een grote speeltafel met allerlei spellen en genoeg tekenspullen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een speciale baby-verschoonruimte.

Partijtje
Kids Place is de ideale plek om een kinderpartijtje te geven. Neem contact op met ons over speciale Kids Place arrangementen. En…de jarige eet altijd gratis mee.

Kids Place is geopend van 12:00 tot 22:00 uur.

Kijk op de website meer informatie over Kids Place.


Oplaadpunt voor Elektrische Fietsen / E-Bikes aanwezig.

Bron: www.restodehorizon.nl

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 12:00 22:00
Maandag 12:00 22:00
Dinsdag 12:00 22:00
Woensdag 12:00 22:00
Donderdag 12:00 22:00
Vrijdag 12:00 22:00
Zaterdag 12:00 22:00