De Jantjes - Theater 2000

Dit jaar staat 's-Heerenberg in het teken van honderd jaar toneel, tegelijkertijd is het honderd jaar geleden dat de volksschets De Jantjes voor het eerst werd opgevoerd. Reden voor regisseuse Tonia Vriezen om dit bekende volksverhaal, in de vorm van een musical, met de leden van Theater2000 en gastspelers op de planken te brengen.

In de hoofdrollen drie jonge mannen, gezworen kameraden, net afgezwaaid uit de diensttijd. Het lukt ze niet hun leven in de burgermaatschappij weer op de rit te krijgen. Intriges, verloren liefdes en geldproblemen doen hen besluiten voor zes jaar te tekenen voor het KNIL en vertrekken naar het toenmalige Nederlands Indië. Als ze na jaren weer terugkeren is er veel veranderd...

Van Tot Toelichting

Prijzen zijn inclusief BTW en alle kosten per ticket.

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 15 december 2019 14:00