Escape Route bij Kasteel Huis Bergh

Speel in Kasteel Huis Bergh te ‘s-Heerenberg de spannende Escape Route: Red Het Verloren Verhaal van Gelderland. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan Kasteel Huis Bergh!

Het Verloren Verhaal van Gelderland
Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie.

De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

De escape route duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn


Kosten: De prijs van de escape route bedraagt €10,- per team/gezin (dit is bovenop de reguliere toegangsprijs).

LET OP:
  • Je kunt de escape route spelen tijdens openingstijden van het kasteel tenzij er bijzondere activiteiten in het kasteel zijn.
  • Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk.
Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Huis Bergh

Praktische informatie

* Je kunt de escape route spelen tijdens openingstijden van het kasteel tenzij er bijzondere activiteiten in het kasteel zijn.