Filmhuis Didam

Wist je dat Didam al sinds 1998 een filmhuis heeft? We zijn gevestigd in gebouw Waverlo van complex Meulenvelden, aan de Kerkstraat in Didam. De filmzaal heeft 70 stoelen en een scherm van 5,5 meter breed.

Jaarlijks worden er in het Filmhuis ongeveer 100 films vertoond. Het aanbod varieert van drama, komedie, spanning tot muziek. Veel van deze films zijn met prijzen bekroond (o.a. de bekende Oscars) en dus zeker de moeite waard. Naast de films met grote namen zijn er zeer regelmatig films van nieuwe en veelbelovende regisseurs te zien. Tevens worden er regelmatig kinder- en jeugdfilms gedraaid.

Filmhuis Didam heeft ook de mogelijkheid om films op verzoek te draaien bij speciale gelegenheden of voor besloten groepen.

Kijk voor het actuele programma op de website van het filmhuis.

Het Filmhuis is een vrijwilligersorganisatie die met behulp van enthousiaste medewerkers iedere maandag- en vrijdagavond en één dinsdagmiddag in de maand films vertoont in een huiselijke sfeer (entree 7 euro). Het aanbod varieert van drama en komedie tot spanning en muziek. Tevens worden er regelmatig kinder- en jeugdfilms vertoond (entree 5 euro).

Op verzoek kunnen we ook films draaien bij speciale gelegenheden of voor besloten groepen.

Je kunt automatisch op de hoogte blijven van de voorstellingen van het Filmhuis Didam via de website, nieuwsbrief, Facebook en Twitter. De vrijwilligers van Filmhuis Didam nodigen verder iedereen uit om Vriend Van het Filmhuis te worden. Vrienden krijgen onder meer korting op de toegangsprijs.

Waverlo Model.NdtrcItem.HouseNumber
6942 RG, Didam