Grote Carnavalsoptocht 's-Heerenberg

Op zondag 3 maart organiseert carnavals vereniging d'Olde Waskupen de grote carnavalsoptocht. Een gezellige stoet van wagens, groepen etc. trekt door de straten van 's-Heerenberg.

De optocht begint om 11 minuten over twee vanaf de Slotlaan in 's-Heerenberg. Dit is de straat aan de Beekse of Stokkumse kant van 's-Heerenberg.

Route grote optocht: 
Slotlaan, Peeskesweg, Stokkumseweg, rechts Zeddamseweg, rechts Molenpoortstraat, Molenstraat, Marktstraat, Emmerikseweg, links Klinkerstraat, rechts Groenestraat, links Touwslagersbaan, rechts Grote Nekkum, plein over, Schoolstraat, links Latkampstraat, rechts Groenestraat, links Plantsoensingel Midden, links Lengelseweg, rechts Plantsoensingel Noord, links Oude Doetinchemseweg, Molenpoortstraat, Molenstraat en einde optocht voor het voormalig Stadhuis.

Parkeren:
Rij via Zeddam, via Ulft of via Duitsland naar 's-Heerenberg en parkeer de auto op industrieterrein Het Goor. Vandaar is het een kleine tien minuten lopen naar het parcours van de route en nog tien minuten extra om in de binnenstad te komen. Een alternatief is het parkeerterrein bij Gouden Handen (bereikbaar via Duitsland), maar daar is de ruimte beperkt.

Wie in de woonwijken gaat parkeren, ook een mogelijkheid om makkelijk naar de route of naar de binnenstad te komen, wordt vriendelijk verzocht niet voor inritten te parkeren en zo te parkeren dat hulpdiensten overal bij kunnen.
Let op!! Alle toegangswegen tot het centrum van 's-Heerenberg zijn vanaf 12.30 uur gesloten voor al het verkeer.

Kijk voor meer informatie over de optocht, tips voor bezoekers of informatie over de overige optochten in 's-Heerenberg op de website van D'Olde Waskupen.


Praktische informatie

Zondag 3 maart 2019 vanaf 14:11

Slotlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
7041 BV, 's-Heerenberg