Havezathe Hotel Carpe Diem

Carpe Diem, een sfeervol hotel-restaurant in een prachtige Havezate. De historie en het karakter van deze boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal "uit" willen zijn.

Carpe Diem is een zéér geschikte uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen in het prachtige coulisselandschap van Montferland. Het hotel heeft een prachtige ruime lounge, een groot terras, een heerlijk glas wijn en een zéér goede keuken. Laat je lekker een paar dagen genieten in Bourgondische sferen!

Restaurant 
Het restaurant nabij Doetinchem, Ulft en Zeddam, gelegen op het historische deel van onze boerderij, is er niet alleen voor de hotelgasten. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner samengesteld door het gepassioneerde keukenteam. Op zoek naar een restaurant met terras? Bij mooi weer kun je bij Carpe Diem ook in de open lucht dineren.

In dit historische restaurant wordt de kaart iedere twee maanden vernieuwd om gasten te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Klik HIER voor de menukaart.

In de Herenkamer is private dining mogelijk voor groepen tot 16 personen. Tevens is het restaurant beschikbaar voor speciale gelegenheden.


Hotel
Het hotel beschikt over een ruime selectie comfortabele kamers, een historisch restaurant en zakelijke faciliteiten. Wat is er lekkerder dan heerlijk ontspannen overnachten in een historisch hotel in de Achterhoek, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet, midden in de natuur? Carpe Diem maakt het mogelijk.

Kijk HIER voor alle overnachting arrangementen. 


Vergaderen in de Achterhoek
Havezathe Carpe Diem is een unieke vergaderlocatie in Gelderland, geschikt voor meetings, vergaderingen, trainings, workshops en seminars. Door de unieke ligging is de havezathe makkelijk te bereiken via de A12, de A18 of via het treinstation in Doetinchem. De 3 veelzijdige vergader ruimtes zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld fotoshoots, interview en video opnames. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van beamer, flip-over en gratis WiFi. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bekijk dan de ruimtes, of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor meer informatie over Carpe Diem als vergaderlocatie.