Het Land van Jan Klaassen

Beleef samen met je kinderen een dag plezier, en laat ze deze zomervakantie kennismaken met het fenomeen pretpark. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt je fantasie, stimuleert je creativiteit en ontwikkelt je motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie!

Met elkaar kunnen we er een mooi uitje van maken, maar dan we moeten ons houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. 

Tijden: Het Land van Jan Klaassen is tijdens de zomervakantie (4 juli t/m 30 augustus) iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Over het Land van Jan Klaassen

Op 6 minuten vanaf de A12 ligt dit unieke pretpark voor kinderen, met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier.

Klim/klauter, schommel en rol! Maak een treinreis en ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan. Geniet van de poppenkast en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/ familiedag. Kom en beleef één van je leukste dagen.

Het pretpark biedt veel mogelijkheden want behalve spelen, geniet je van traditioneel poppentheater. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en zonder lange wachtrijen. Buiten staan meer dan 60 speeltoestellen op 30.000m2 in een groene omgeving. Het indoor gedeelte [2000m2] is ideaal voor slecht weer. Er is een 4-baans turboglijbaan [40 m], trein door kabouterdorp en wiebeldieren voor de allerkleinsten. Een spookhuis, waterspeeltuin, doolhof, westerndorp, piratenschip, zweefauto’s, minidisco, springkussens en nog veel meer...

Vier je leukste kinderverjaardag in Het Land van Jan Klaassen! De jarige is gratis, wordt in het zonnetje gezet en krijgt een kado. Een dag om nooit te vergeten, samen met je vrienden en vriendinnen. Jan Klaassen organiseert het hele jaar leuke themadagen dus houd de website janklaassen.nl goed in de gaten. Like ons op Facebook voor mooie acties, prijsvragen en nieuwtjes!

Op 150 meter van het pretpark vind je de kindercamping "Jan Klaassen Dromenland" . Gezinnen slapen in unieke accommodaties. De camping beschikt over een helikopter, brandweerwagen, Amerikaanse schoolbus, piratenschip, boomhut, meerdere pipowagens en tipi’s. Niet alleen de accommodatie zorgt voor de beleving. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met een eigen thema. Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij. Kijk op www.janklaassendromenland.nl

Kijk op www.janklaassen.nl voor meer informatie, aanbiedingen, entreeprijzen, kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeest en groepsuitjes. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden op de website.

Opmerkingen
Wil jij extra voordelig komen spelen? Bestel dan vooraf tickets met korting in de webshop van Jan Klaassen ven bespaar tot wel € 2,00 per ticket!

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 21 november 2020 tot en met Zondag 13 december 2020

Dag Van Tot
Zondag 12:00
Zaterdag 12:00

* Let op: De openingstijden van de zaterdagen en zondagen van 21-11-2020 t/m 13-12-2020 zijn nog onbekend. **Door de aangescherpte maatregelen en de noodverordening van 4 november 2020 is het op dit moment helaas niet mogelijk om bezoekers te ontvangen. Het Land van Jan Klaassen is daarom t/m 18 november gesloten. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen laten we jullie weten of weer open kunnen.