Het Land van Jan Klaassen - Gezelligste pretpark van de Achterhoek

Op 6 minuten vanaf de A12 ligt dit unieke pretpark voor kinderen, met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier.

Klim/klauter, schommel en rol! Maak een treinreis en ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan. Geniet van de poppenkast en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/ familiedag. Kom en beleef één van je leukste dagen.

Het pretpark biedt veel mogelijkheden want behalve spelen, geniet je van traditioneel poppentheater. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en zonder lange wachtrijen. Buiten staan meer dan 60 speeltoestellen op 30.000m2 in een groene omgeving.  Het indoor gedeelte [2000m2] is ideaal voor slecht weer. Er is een 4-baans turboglijbaan [40 m], trein door kabouterdorp en wiebeldieren voor de allerkleinsten. Een spookhuis, waterspeeltuin, doolhof, westerndorp, piratenschip, zweefauto’s, minidisco, springkussens en nog veel meer...

Vier je leukste kinderverjaardag in Het Land van Jan Klaassen! De jarige is gratis, wordt in het zonnetje gezet en krijgt een kado. Een dag om nooit te vergeten, samen met je vrienden en vriendinnen. Jan Klaassen organiseert het hele jaar leuke themadagen dus houd de website janklaassen.nl goed in de gaten. Like ons op Facebook voor mooie acties, prijsvragen en nieuwtjes!

In 2015 is de kindercamping “Jan klaassen Dromenland” geopend, op 150 meter van het pretpark . Gezinnen slapen in unieke accommodaties. De camping beschikt over een helikopter, brandweerwagen, Amerikaanse schoolbus, piratenschip, boomhut, meerdere pipowagens en tipi’s. Niet alleen de accommodatie zorgt voor de beleving. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met een eigen thema. Als je in een tipi op ‘de prairie’ slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij. Kijk opwww.janklaassendromenland.nl 
 
Kijk op www.janklaassen.nl voor meer informatie, aanbiedingen, entreeprijzen, kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeest en groepsuitjes. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden op de website.

Praktische informatie

* Actuele openingstijden te vinden op www.janklaassen.nl. Van 6-1-2020 t/m 21-2-2020 is het park gesloten.