Hippe Koeien - Melkveehouderij "De Fuik"

Melkveehouderij "De Fuik" is een bedrijf dat gezien mag worden. Als nevenactiviteit van de melkveehouderij, organiseert Hippekoeien rondleidingen door de boerderij. Maar er is meer mogelijk.

Er is een multifunctionele ruimte, waar creatieve workshops gegeven worden, maar die ook prima geschikt is als vergaderlocatie.  Je maakt uw bezoek compleet met een proeverij, buffet of een uitgebreide barbecue.

Melkveehouderij De Fuik ligt tussen de bossen van Montferland en de rivierstrangen van de Rijn. Vanaf de boerderij heb je direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk.

Rondleiding
Kom met eigen ogen kijken hoe het er aan toe gaat op een moderne melkveehouderij. Of het nu gaat om een groep kinderen of managers van een bedrijf, de reacties zijn altijd enthousiast.
Kijk hier voor meer informatie. 

Arrangementen
HippeKoeien biedt arrangementen voor diverse groepen,creatief of culinair. Excursiemogelijkheden voor scholen, een gezellige dag met familie en/of vrienden of een bijzondere vergaderlocatie voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op de website. 

Boek Hip de Koe
In dit boek gaat de hoofdpersoon Hip de Koe op reis door Montferland. Onderweg komt zij allerlei dieren tegen die niets van haar begrijpen. Hip legt vervolgens aan de andere dieren uit hoe het is om een koe te zijn en hoe het leven op de boerderij is. 
Hip de Koe is verkrijgbaar via de webshop van VVV Montferland.