Hondenroute & Losloopzone Stroombroek (Water)

In Braamt, aan de voet van het bosrijke en heuvelachtige Montferland en vlakbij Doetinchem, ligt het veelzijdige recreatiegebied Stroombroek. Het zandstrand, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Stroombroek tot de ideale plek voor een dagje uit. Ook met jouw viervoeter ben je hier op het juiste adres.
  • Tussen 1 oktober en 1 mei zijn honden toegestaan bij de gehele recreatieplas en hoeven zij niet aangelijnd te worden. In deze periode mogen de honden ook zwemmen in de recreatieplas.

  • Tussen 1 mei en 1 oktober zijn honden alleen welkom op de speciale hondenroute van 2,5 km rondom de recreatieplas Stroombroek. Deze route wordt aangegeven met bordjes. Op de stranden, ligweiden en in  het water zijn honden in deze periode niet toegestaan.

  • De plattegrond van deze route vindt je hieronder.
Toegang: Recreatiegebied Stroombroek is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis.
Parkeren: Wanneer je met de auto komt, betaal je parkeergeld.

 
Meer informatie over de hondenroute vind je hier.

Overnachten en een paar dagen heerlijk genieten van al het moois dat het prachtige Montferlandse landschap te bieden heeft, samen met jouw trouwe viervoeter kan bij Landal Sroombroek