Horeca ‘De Paardendeel’

De Paardendeel is uitermate geschikt voor elke gelegenheid en voor veel personen! De Paardendeel is een gezellige ruimte waar u heerlijke een kopje koffie met iets er bij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten hebt ondernomen, kunt u genieten van een heerlijk buffet, barbecues of ambachtelijke pannenkoeken. Een aantal van onze arrangementen, zoals de tochten met theater- en spelactiviteiten, vinden plaats in het Paardendeel. Van hieruit starten ook dagelijks de huifkartochten. Ideaal: u kunt hier genietend van een kop koffie wachten op uw medereizigers. De Paardendeel is plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn.

De Paardendeel is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen. Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen alles doen om het u naar de zin te maken.

Bekijk hier wat je allemaal bij ons kan eten. Naast de buffetten bieden wij ook lunch, drinken en iets voor bij de koffie (zoals appeltaart of een Achterhoekse krentenwegge) aan.


Ook bij Huifkarcentrum Bergh:
Bij Huifkarcentrum Bergh hebben wij naast de diverse arrangementen ook een mooi terras. Hier kunt u lekker genieten van het weertje in de zomer. Een verfrissend drankje in uw hand. Gezellig kletsend met uw familie, vrienden of kennissen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drinken en ijsjes tot de beschikking.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid eetgelegenheid,Party centrum