Jan Klaassen Dromenland

Kom slapen bij kindercamping Jan Klaassen Dromenland. Sfeervolle glamping speciaal voor gezinnen met kinderen. Slaap in een unieke accommodatie en beleef de vakantie van je dromen !

Een echte kinderdroom, slapen in bijvoorbeeld een helikopter, brandweerwagen of boomhut. Allen voorzien van goede bedden en sfeervol ingericht. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met eigen thema. Jan Klaassen laat kinderdromen uitkomen. Een eigen tent meenemen is ook mogelijk, het trekkersveld is ideaal voor kamperen, met of zonder elektra. Je bevindt je in de groene omgeving van de Montferlandse bossen. De kinderen spelen veilig op de vele speeltoestellen. Hebben de kids genoeg gespeeld op de camping? Dan kunnen zij zich nog uitleven in het naastgelegen kinderpretpark het Land van Jan Klaassen. Jullie hebben namelijk onbeperkt toegang tot het pretpark tijdens het verblijf! Ook is er is een recreatieplas op steenworp afstand van het park.

De thema's van de accommodaties 
 • Piratenboot
 • Brandweerwagen
 • Helikopter
 • Safariboomhut
 • Schoolbus
 • Prinsen en prinsessenyurt
 • Indianentipi 
 • Pipowagen

Uitgelicht: De Pipowagen
De kleurrijke pipowagens zijn de ideale plek voor een nachtje of weekendje weg met het gezin. In deze kleurrijke pipowagens is het altijd feest! Jong en oud genieten van de knusse woonwagen met veranda. Er zijn 4-5 slaapplaatsen in de pipowagen aanwezig en een toiletgebouw bevindt zich op het pipoveld, vlak bij de accommodatie. Er staan een rode, roze, gele en blauwe pipowagen. Heb je voorkeur voor een kleur? Geef dit dan door bij het reserveren.

Uitgelicht: De Prinsessentent
Prinsessen voelen zich helemaal thuis in deze prinsessentent. De yurt is koninklijk ingericht met echte prinsessenstoelen, een hemelbed en prinsessenjurken. Er is plek voor maximaal 6 personen, dus het hele gezin kan mee. Na een nachtje slapen, genieten jullie van het royale ontbijtbuffet in het thema restaurant.

Uitgelicht: De Piratenboot
Vaar woeste zeeën over als piraat op dit piratenschip op Jan Klaassen Dromenland! Papa en mama genieten van het zonnetje op het dek, terwijl de kinderen het roer besturen in echte piratenkleding. In de piratenboot zijn 6 slaapplaatsen aanwezig, dus het hele gezin kan mee.

Uitgelicht: de Safaritent
Wel de lusten, maar niet de lasten van kamperen met het hele gezin? Dat kan op kindercamping Jan Klaassen Dromenland. Deze compleet ingerichte safaritent geeft jou het echte campinggevoel. De kinderen spelen veilig op de vele speeltoestellen, terwijl papa en mama genieten op de knusse veranda.

Uitgelicht: de Brandweerauto
Op de kindercamping slaap je niet alleen in een brandweerauto, maar stappen kinderen in de belevingswereld van een brandweerman. Kruip achter het stuur in de cabine van een echte brandweerauto en rijd naar de brand. Trek het brandweerpak aan en klim via een ladder op de achterkant van het voertuig op de brandweerauto. Met echte brandweerslangen blus je de brand.

Praktische info + Faciliteiten 
 • De camping is volledig omheind. Dit geeft een veilige omgeving om te spelen en rond te rennen. 
 • Op verschillende plekken staan speeltoestellen, zodat je kind zich geen moment verveelt. 
 • Er is een restaurant aanwezig voor een heerlijk diner, speciaal gericht op kinderen. 

Altijd inclusief leuke extra's
Een overnachting is altijd inclusief entree voor het naastgelegen pretpark Het Land van Jan Klaassen (ook op de dag van aankomst/vertrek), verkleedkleding voor de kinderen en luxe ontbijtbuffet in het restaurant.


Kijk op de website  voor meer informatie.

Praktische informatie

* Jan Klaassen Dromenland is van 10 april t/m 27 september 2020 ieder weekend (vrijdag-zondag) open. Tijdens de meivakantie (17 april t/m 3 mei) en zomervakantie (3 juli t/m 30 augustus) is de glamping iedere dag open