Jan Klaassen gaat door 't lint- Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie is kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt open. 

Jan Klaassen gaat door 't lint- Herfstvakantie

Omdat de doelgroep kinderen tot 7-8 jaar is, kunnen de kinderen buiten ongelimiteerd spelen. Het binnengedeelte van het pretpark heeft een metamorfose ondergaan en ziet er nu uit als een Escape Park. Alle tafels en stoelen zijn uit de ruimte gehaald. Zo realiseert het park een goede doorstroom van bezoekers en wordt de 1,5 meter afstand tussen volwassenen gewaarborgd. Er mogen niet meer dan 30 personen tegelijk in de binnenruimte zijn, dus het kan zijn dat je even moet wachten voordat je het Escape Park kan betreden. Kinderen beleven samen met hun Bodyguards (ouders) een uitdagende reis door het binnengedeelte. Hier volgen ze de route die Jan Klaassen voor hen heeft uitgestippeld. Ze trotseren de apenkooi, springen op het springkussen en maken een rit in de zweefauto’s. De Bodyguard krijgt een kaart om de proeven te controleren. Hebben de kinderen alle taken volbracht? Dan ontvangen zij een officieel Jan Klaassen door ‘t lint certificaat.


Griezelweken

De Griezelweek vindt plaats tot en met 25 oktober. Een jaarlijks terugkerend gebeuren tijdens de herfstvakantie, waarbij bezoekers dit jaar griezelen op 1,5 meter afstand.
Zo is niet alleen binnen, maar ook buiten aangepast. Er zijn buiten (deels overdekt) extra zitplaatsen gemaakt. Door middel van heaters wordt buiten zitten ook op koudere dagen geen probleem. De kinderen kunnen samen met hun Bodyguard de griezeltent ontdekken.
Jan Klaassen en Katrijn zijn iedere dag te zien in de poppenkast, waar speciale griezelvoorstellingen worden gespeeld (niet eng). Als jij zo stoer bent, en de griezelvoorstelling tot het einde bekijkt, ontvang je van de Oppergriezel een Griezeldiploma.
In verband met de maatregelen wordt er niet in het theater, maar buiten opgetreden.
Kinderen die zich thuis willen verkleden als griezel, kunnen in Het Land van Jan Klaassen iedereen laten schrikken. Gaat dit ze lukken? Reserveren voor de Griezelweek kan op de dag van het bezoek bij binnenkomst.


Wanneer: Het Land van Jan Klaassen is tijdens de herfstvakantie, 10 t/m 15 oktober, iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Tip! Bestel thuis alvast tickets met korting via de webshop van het Land van Jan Klaassen en bespaar.

Reserveren: Het is niet nodig je bezoek aan Het Land van Jan Klaassen vooraf te reserveren.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 10 oktober 2020 tot en met Zondag 25 oktober 2020

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Maandag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00