Kabelwaterskibaan Stroombroek

Een kabelwaterskibaan is een soort skilift die op het water geplaatst is. Hieraan kunnen in totaal 11 skilijnen gekoppeld worden, zodat je na de start vanaf een platform over het water getrokken zal worden. Met een totale lengte van 995 meter is dit de langste baan van Nederland.
In de winter is de kabelwaterskibaan gesloten van november t/m februari. Kijk voor actuele openingstijden op de website of bel even.
Al jarenlang staat Kabelwaterskibaan Stroombroek garant voor de ultieme watersportbeleving.
Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom. De hierbij behorende BeachClub zorgt door haar zomerse sfeer voor het heerlijke vakantiegevoel. Met maar liefst 150 zitplaatsen is het terras DE locatie in de Achterhoek om tijdens het nuttigen van een vers belegd broodje of een heerlijk drankje te genieten van het adembenemende uitzicht op de waterskiërs, wakeboarders en het mooie Montferland.
Maar BeachClub & Kabelwaterskibaan is meer:
u kunt hier ook terecht voor een orgineel bedrijfsfeest, personeelsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest aansluitend met een swingend feest. kijk op de website van de kabelwaterskibaan!
Hier een directe link naar de prijzen: http://www.kabelwaterskibaan.nl/nl/758/Prijzen.aspx

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Vervoer