Kasteel Café Heeren Dubbel

Op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh staat het oude koetshuis. Kasteel Café Heeren Dubbel is hier gevestigd. Deze prachtige horecagelegenheid is een unieke locatie voor bijvoorbeeld een lunch of een high tea. Bij Heeren Dubbel kunt u ook terecht voor onder meer feesten & partijen, zakelijke bijeenkomsten en diners. Heeren Dubbel beschikt over een mooi terras met uitkijk op het imposante kasteel.

Per 1 augustus 2014 kent Kasteel Café Heeren Dubbel een nieuw eigenaarskoppel. Mark Bergevoet gaat samen met Jos Geerdink de nieuwe koers van Heeren Dubbel bepalen. Wijn speelt hierin een grote rol. Mark Bergevoet is afgestudeerd vinoloog en wil graag zijn liefde voor wijn delen in ’s-Heerenberg. Regelmatig organiseert Heeren Dubbel wijnproeverijen en -cursussen. Ook worden er maandelijks thema-avonden gehouden, zoals een Middeleeuwse avond.

Doordat Heeren Dubbel is gevestigd op de voorburcht van Huis Bergh straalt de locatie een bijzondere sfeer uit. Het is een prachtige plek om een feest of een andere bijeenkomst te houden. Heeren Dubbel heeft hiervoor meerdere zalen tot uw beschikking. Ook zijn er op het kasteel prachtige zalen te huur.
Twee verdedigingstorens zijn omgetoverd tot luxueuze suites waar u kunt overnachten.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Kasteel

Dag Van Tot
Zondag 10:30 17:30
Woensdag 10:30 17:30
Donderdag 10:30 17:30
Vrijdag 10:30 17:30
Zaterdag 12:00 17:30

* Winter: Wo. t/m zo. van 10.30 - 17.30 uur geopend.