Kerstconcert door Koorschool Midden-Gelderland op Huis Bergh

Een sfeervol kerstconcert door de jonge stemmen van het nationaal bekende Kamerkoor van de Koorschool Midden – Gelderland onder leiding van oud-’s-Heerenbergenaar Albert Wissink, oprichter, artistiek leider en dirigent van de Koorschool.

Bekend en minder bekend kerstrepertoire uit verschillende landen en stijlperioden wisselen elkaar af in de prachtig aangeklede hal van Huis Bergh en brengt je in jubelende, verstilde of ontroerende stemming op weg naar kerst 2019.

Onder andere met muziek van B. Britten, J.S. Bach, Z. Kodaly en R.V. Williams, a cappella en met pianobegeleiding.  Natuurlijk mag het Stille Nacht van F. Gruber niet ontbreken. Het koor treedt regelmatig op in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor en verzorgt eigen uitvoeringen van onder andere de Matthäuspassion en het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach.

Kom met ons genieten van dit concert op weg naar het kerstfeest.

En dit jaar zullen er voor eerst twee concerten plaatsvinden! Je kunt kiezen of je om 11.00 uur of om 16.30 uur komt kijken.

Van Tot Toelichting
Volwassenen € 21.50