Lichtblicke Innenstadt - Emmerich am Rhein (D)

Lichtkunstenaar Oliver Kretschmann maakt gebruik van het 'donkere seizoen' en verlicht elke nacht verschillende objecten/panden in Emmerich in verschillende kleuren, vormen en patronen. Sprookjesachtig mooi... Op verschillende avonden vinden er ook allerlei activiteiten plaats bij de verlichte locaties.

De volgende locaties worden deze avonden verlicht:
  • Haus im Park
  • De Wette Telder
  • Neumarkt
  • Lohmannhof / Pesthof
  • Johnson Matthey

Tijdschema van het lichtkunst project:
  • Za. 20-10 - Haus im Park
    (mit einer audiovisuellen Performance von Emmerican Void aus Emmerich, Musik: Sander Bisselink)
  • Za. 03-10 - De Wette Telder & Neumarkt + Leerstand
    (Wanderndes audiovisuelles Konzert mit Archer & Tripp aus Bedburg-Hau)
  • Za. 17-11 - Saal im PANkunstforum
    (mit einer Illumination des Saals sowie eines audiovisuellen Konzerts mit Alcuna Wilds aus den Niederlanden + David Alders aus Essen)
  • Za. 01-12. - Johnson Matthey Fabrik, Wardstraße
    (mit einer Illumination der Seitenwand und einer audiovisuellen Performance von Emmerican Void aus Emmerich, Musik: Sander Bisselink)
Scroll voor meer informatie, de plattegrond en een sfeerimpressie door naar beneden en klik op de bijgevoegde bijlage.

Mogelijk gemaakt door: Stadtbild Emmerich e.V.

Vanaf Zaterdag 20 oktober 2018 tot en met Zaterdag 1 december 2018

Dag Van Tot