Natte Neuzen CaniTrail Montferland

Canitrailen is het samen beleven en genieten van het hardlopen in de natuur (=trailen) waarbij het uithoudings – en doorzettingsvermogen van baas en hond worden getest. Door de optimale samenwerkingen tussen mens en dier word onder allerlei wisselende omstandigheden heel wat kilometers afgelegd, natuurlijke hindernissen genomen, hoogtemeters gepakt en slingerpaadjes overwonnen. En dit alles zonder tijds- en prestatiedruk.

Laat je verrassen door deze nieuwe 11km en 22km Natte Neuzen CaniTrail in het Montferland. Voor de canitrailers die echt langer willen is er via de GPS nog een extra lusje van circa 8km zodat je de 22km kunt uitbreiden tot ongeveer 33km.

In het zuiden van de Achterhoek ligt tussen de plaatsen Doetinchem, Didam en ’s-Heerenberg aan de Duitse grens het Montferland. Het Montferland is verrassend. Je vindt er mooie heuvelachtige bossen met prachtige vergezichten. Beleef de rijke bosgeschiedenis in het stuwwalgebied in Montferland! De route gemaakt door plaatselijke canitrailer Dennis met zijn honden Kina en Sky loopt door het Bergherbos over de stuwwallen van het Montferland met glooiende akkers en langs uitkijktoren de Hulzenberg.

Tevens is er een 5km Snuffeltrail voor de startende canitrailer die wil snuffelen aan deze mooie sport.

Ook de Kids Cani Trail is weer aanwezig.

Inschrijving via www.inschrijven.nl

Kijk hier voor meer informatie.

Bron: http://canitrail.nl 

Praktische informatie

Zondag 15 december 2019 Vanaf 09:00 tot en met 15:00