Ridderslag & Speurtocht door het Kasteel - Huis Bergh

Wil jij je wel eens een echte kasteelbewoner voelen? Dat kan op Kasteel Huis Bergh tijdens de Ridderslag. Verkleed als middeleeuwse ridder of hofdame ga je met een gids het kasteel door voor een spannend verhaal over Kasteel Huis Bergh. Een stoer middeleeuws kasteel met prachtige natuur eromheen: er is van alles te beleven bij Kasteel Huis Bergh!

Ieder weekend en in de schoolvakanties zijn er speciaal voor kinderen hele leuke rondleidingen. Na de rondleiding kan je nog even een ijsje eten bij het Kasteel Café Heeren Dubbel. Kortom genoeg te beleven bij Kasteel Huis Bergh!

Wanneer:
  • Elke zondag om 13:00 uur (m.u.v. de herfst- en kerstvakantie, Welkom bij de Sint en de Montferland Run.)
  • Tijdens de zomervakantie in juli en augustus zijn er extra ridderslagen op woensdagmiddag om 13.00 uur. Let op, er is geen ridderslag op woensdag 3 juli.

Kosten: € 7,- p.p. Je kunt hiervoor niet reserveren.

Meer informatie over de Ridderslag en over de Ridderslag als kinderfeestje vind je hier.  

Praktische informatie

Vanaf Maandag 1 juli 2019 tot en met Zaterdag 31 augustus 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00
Woensdag 13:00

Vanaf Zondag 1 september 2019 tot en met Zaterdag 30 november 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00

* De Ridderslag is iedere zondagmiddag om 13.00 uur. m.u.v. de herfst- en kerstvakantie, Welkom bij de Sint en de Montferland Run.- Tijdens de zomervakantie in juli en augustus zijn er extra ridderslagen op woensdagmiddag om 13.00 uur. LET OP!! er is geen ridderslag op woensdag 3 juli.