Stappen in het verleden ’s-Heerenberg - 4 km

Deze stadswandeling van 4 km leidt u via het oude historische centrum van de stad door de tuinen van het voormalig klooster Gouden Handen en naar het kasteel Huis Bergh. Startpunt is de parkeerplaats op het stadsplein in ’s-Heerenberg.

Wandelgidsje - Stappen in het Verleden

Deze wandeling staat met twee andere bijzondere en historische wandelingen gebundeld in de gids ‘Stappen In Het Verleden’. De routes nemen u mee op ontdekkingstocht door Didam, ’s-Heerenberg en Zeddam en u kunt genieten van bijzondere uitkijkjes.

Start- en eindpunt: parkeerplaats stadsplein, ’s-Heerenberg GPS N 51 52.493, E 6 14.703
Bewegwijzering: geen, volg routebeschrijving in de gids
Openingstijden: altijd
Afstand: 4 km