Vaderdag arrangement - De Westernboerderij

De Westernboerderij biedt op zondag 16 juni ‘Vaderdag’ een speciaal arrangement aan waarbij vaders gratis mogen scheuren op de quad!

Om 14:00 uur worden de gasten ontvangen met een mok koffie en een huisgemaakte muffin. Vervolgens staat de huifkar klaar voor een korte rondrit door Greffelkamp van ongeveer 30 minuten. Dan kan jong en oud aan de slag met de westernactiviteiten. Deze bestaan o.a. uit boogschieten, busksschieten, spijkerslaan, skilatten- en klompenrace, spijkerbroekhangen, gladiatorenkussen, bierpulschuiven en levend tafelvoetbalspel. De rodeostier zal uiteraard niet ontbreken, daag je vader uit! Met de gouden dukaten kunnen deelnemers elkaar uitdagen en tijdens de activiteiten ontvangen de gasten twee keer een warm hapje.

Voor de kinderen zijn er ponyritjes, een springkussen, speelhoekje en speeltuin buiten.

Na de activiteiten wordt er een uitgebreid 3-gangen grillbuffet verzorgd en zijn de gehele middag de drankjes inbegrepen. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht met frites en kindersnacks. De middag wordt afgesloten met koffie en bonbon.


Reserveren: Vanaf 4 personen. Telefonisch (0316 200 200) of per e-mail (info@westernboerderij.nl) worden gedaan.


Klik HIER voor meer info over het arrangement. Kijk voor meer informatie over de speciale feestdagenarrangementen op www.westernboerderij.nl.

Baarleweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
6941 RD, Didam