Voetbalmuseum Home of Football

Een must see voor elke voetballiefhebber: het voetbalmuseum Home of Football. Een museum dat volledig in het teken staat van voetbal.

Fred Baars heeft als voetballiefhebber menig stadion in de wereld bezocht en van deze reizen heeft hij veel voetbalmemorabilia kunnen verzamelen. In het museum is dan ook een uitgebreide collectie van voetbalmemorabilia met een historische waarde te zien. Zo bijzonder dat Louis & Truus van Gaal het museum officieel opende.

Tijdens de rondleiding door het voetbalmuseum vertelt Fred gepassioneerd over zijn uitgebreide verzameling en de bijbehorende verhalen. De rondleiding door het voetbalmuseum zal circa 90 minuten duren.

Bezoeken
Het museum is op afspraak te bezoeken. Vul het aanvraagformulier in op de website.

Bezoekadres: Stichting Home of Football, Heuvelwijk 10, 7047 CJ Braamt
Parkeeradres: Hettenheuvel, Zeddamseweg 5, 7035 DC Kilder

Vrije gift.
Het museum is opgericht om twee goede doelen te steunen. In het museum staat een collectebus voor die doelen nl:
  • Stichting Spieren voor Spieren
  • Stichting Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding
De vrije giften worden op basis van 50% – 50% overgemaakt naar de IBAN Nummers van beide genoemde twee stichtingen.

* Het voetbalmuseum Home of Football is te bezoeken op afspraak.