Zomerrondvaart met de Iesselganger - 'Fluisterend'over de oude IJssel

Geniet van de natuur en beleef de Oude IJssel vanaf een fluisterstille rondvaartboot. Bewonder het unieke Achterhoekse coulisselandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel eens vanaf een elektrische fluisterboot. Dat is een ontspannende ervaring die je echt niet mag missen.

Vanaf 31 juli t/m 18 augustus vaart de rondvaartboot De Iesselganger over de Oude IJssel. Vanaf de Ballybrug op het industriepark DRU in Ulft gaat het naar de sluis in Gaanderen en weer terug.

Het is niet voor niets dat in dit seizoen zo vaak gebruik wordt gemaakt van de Fluisterboot. Je bent ontspannen door de tijd, warmte en vrijheid die afgewisseld wordt met afkoeling op het water. Als je doet wat je leuk vindt en geniet, sta je op een natuurlijke manier dicht bij de natuur rondom de Oude IJssel. De kruinen van de bomen hebben zich al in de lente gevuld met bladeren en vormen heerlijke schaduwplekken in het landschap tegen de tijd dat het echt heet wordt. Misschien ben je ontroerd door de nieuwsgierigheid waarmee de onbekende streek je tegemoet gaat.

Boeken: Online via op www.iesselganger.nl of via vvvoude-ijsselstreek.nl
Kosten: Volwassen € 7,00 en kinderen tot 12 jaar € 4,00.
LET OP !!! Vertrek vanaf de steiger bij DRU Cultuurfabriek in Ulft.

De vaarten zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en de tijd van vertrek is 13.00 uur.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 7.00
Kinderen € 4.00 tot 12 jaar

Reserveren is verplicht

Vanaf Woensdag 31 juli 2019 tot en met Zondag 18 augustus 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00
Woensdag 13:00
Vrijdag 13:00
Zaterdag 13:00

* Vooraf aanmelden via www.iesselganger.nl of via vvvoude-ijsselstreek.nl | LET OP !!! Vertrek vanaf de steiger bij DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Emmerikseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7041 AV, 's-Heerenberg