Coronavirus 

De maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor jouw bezoek aan Montferland. De Rijksoverheid en het RIVM hebben voor heel Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Kijk voor de actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid. 

Handige factsheet
Vanuit de Rijksoverheid is een handige factsheet gemaakt met de huidige regels en een stappenplan. Stap voor stap - wat kan wanneer? 

Download & bekijk hem hier.

Meer info
Noodverordening Veiligheidsregio Noord Oost Gelderland:  www.vnog.nl 
Gemeente Montferland: www.montferland.info/alles-over-het-coronavirus-covid-19

 

Bezoek aan Montferland

Plan van te voren goed je bezoek en boek vooraf tickets voor musea en attracties. Controleer of de locatie die je wilt bezoeken toegankelijk is. Door de genomen maatregelen kan het zo zijn dat de informatie per locatie op onze website momenteel niet actueel is. Voor up-to-date informatie verwijzen we dan ook graag door naar de website van de locatie zelf.

Evenementen (met een landelijk karakter) zullen voorlopig geen doorgang vinden. Een aantal evenementen zijn onder voorbehoud verschoven naar volgend jaar. 

Wijzigingen openbaar vervoer 

  • Buurtbus Montferland Lijn 196A&B  rijden tot nader bericht niet.
  • Let op: Vanaf 1 juni is het gebruik van een mondkapje in het openbaar vervoer verplicht.

Hou ook goed de informatie van de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten over de huidige situatie en de maatregelen die genomen worden.
Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Kortom, plan je bezoek, hou 1,5 meter afstand om de verspreiding van Corona tegen te gaan en ga niet naar plaatsen waar het druk is. Doe ook alvast inspiratie op voor een bezoek aan Montferland via onze website. Blader bijvoorbeeld door brochures  en lees de mooiste achtergrondverhalen. Ook is Montferland online te bezoeken, virtueel & digitaal genieten van Mooi Montferland

Samen maken we er iets moois van.
Samen houden we Montferland veilig.

We kijken naar je uit! 

VVV Montferland

  • VVV Montferland locatie Gouden Handen is tijdelijk alleen een folderpunt. Je kun hier terecht voor gratis producten, folders en brochures.
  • VVV Montferland locatie Meulenvelden is geopend op ma. + di. + do . van 09.00 tot 16.00 uur en op wo. + vr. van 09.00 tot 13.00 uur.

Wij zijn per mail en Facebook  Messenger bereikbaar. Of telefonisch, laat dan een voicemail bericht achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.  Bestel je brochures, wandel- en fietsroutes via onze webshop.

VVV Montferland Folderpunten
Stadsmuseum Bergh, Marktstraat 3, 7041 AH ’s-Heerenberg.
Do. en Zo. van 12.30  t/m 16.30 uur.
Verkoopt ook boeken, kaarten en wandel- en fietsroutes 
• Landal Stroombroek , Landweerswal 2, 7047 CE Braamt.
Iedere dag geopend.
Verkoopt ook souvenirs, kaarten, wandel- en fietsroutes
• Broods , Beekseweg 1, 7038 EA Zeddam.
Folderpunt met gratis folders en brochures.